neděle 17. ledna 2016

Peeling

Ahooj, dneska tu máme článek o peelingu. Možná někdo ani neví co to ten peeling vlastně je a pro tento případ tu máme dnešní článek.

Peeling
Peeling je odstraňování odumřelých buněk, drobných šupin, šedý odstín pleti i nevelké zanícené vyrážky na pleti. Přesně na takové pleti je nejdůležitější. Provádí se na obličeji i na zbytku těla. Na obličeji je, ale nejpopulárnější a nejdůležitější. Pokud ho z pravidelného ošetření vynecháte, na povrchu pleti vznikne silnější zrohovatělá vrstva. Příliš mnoho odumřelých buněk brání proniknutí výživných látek do pokožky.

Na peeling se používají pleťové masky, různé séra, gely i ampulky.

Jak často by se měl peeling používat je věc názoru. Jedna skupina lidí tvrdí, že jednou týdně a druhá říká, že klidně dvakrát za den. Vážně nevím komu mám věřit :D a proto ho používám třikrát týdně. :D

Já osobně používám peelingový gel proti akné a černým tečkám. Je to Clearskin od značky Avon. V peelingu jsou "kuličky" nevím jak se to přesně jmenuje. Jsem s ním velmi spokojená.

 
Tak to by bylo asi tak všechno co vám já můžu říct o peelingu :D Doufám, že se vám článek líbil a napíšete nějaký pěkný komentář.. :D Užijte si zbylých pár hodin víkendu.. A užijte si i zítřejší školu.
 
Terez
 
 
 
 


Žádné komentáře:

Okomentovat